Librat më të shitur për fëmijë

Librat më të shitur për të rritur

Autorët tanë

+ + + + +
Autor

Yuval Noah Harari

+ + + + +
Autor

David Walliams

+ + + + +
Autor

Paul Scharre

+ + + + +
Autor

Noam Chomsky

Evente dhe Panaire

Përfitoni nga uljet speciale në çdo panair libri në Shqipëri, Kosovë, dhe Maqedoninë e Veriut.

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

E-mail: info@botart.al / botartinfo@gmail.com

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese