Author

Matt Haig

Matt Haig është autori numër një bestseller i librave “Reasons to Stay Alive”, “Shënime për një planet nervoz” – botuar në shqip nga BOTART - dhe i shtatë romaneve për të rritur mjaft të vlerësuar, mes tyre: “Ways to Stop Time”, “The Humans” dhe “The Radleys”. Biblioteka e Mesnatës ka qenë përzgjedhja e klubit të librave për emisionin “Midis Kopertinave” në stacionin televiziv BBC 2, dhe fitues i çmimit “Goodreads Choice Awards” si romani thriller më i mirë i vitit 2020. Leximi i librit në audio është bërë nga Carey Mulligan. Haig ka shkruar edhe libra për fëmijë që janë vlerësuar me çmime. Një prej tyre, libri “A boy called Christmas” është realizuar film me metrazh të gjatë, ku kanë luajtur aktorë të mirënjohur. Më shumë se dy milionë libra të shkruar nga Haig janë shitur në Mbretërinë e Bashkuar, si dhe mjaft libra të tij janë përkthyer në mbi dyzet gjuhë të huaja.

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%