Author

Noam Chomsky

Noam Chomsky është autor i një numri të madh bestsellerësh politikë, përfshi këtu edhe “Hegjemoni ose mbijetesë” dhe “Shtete të dështuara”. Chomsky, profesor i gjuhësisë dhe filozofisë në universitetin e mirënjohur “The Massachusetts Institute of Technology”, vlerësohet shumë për revolucionarizimin e linguistikës moderne. Ai jeton në Kembrixh, Masashuset.

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%