Author

Rachel Russell

Rachel Renée Russell është shkrimtare amerikane, e njohur për serinë “Ditaret e peshkopes”. Ka lindur më 13 mars 1959 në Michigan (SHBA) dhe ka shkruar disa libra për fëmijë, të cilët tashmë janë bestseller ndërkombëtarë.

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%