Adriatiku

1500 L

Një koncept qytetetërimesh në fund të epokës moderne.

Kategori:

Përshkrim

Një eksplorim – si ndërpersonal, ashtu edhe i thelluar i një rajoni historikisht të trazuar, i cili ndodhet përsëri në pikë kritike të udhëkryqit global- që mbart zbulesa thelbësore mbi të ardhmen, nga autori i librit bestseller “Balkan Ghosts” dhe “Revenge og Geography”

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

E-mail: info@botart.al / botartinfo@gmail.com

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese