Agjente Sonja

1500 L

“Agjente Sonja” është kalvari i jetës së një gruaje – një jetë që përfshin ngritjen dhe rënien e vetë komunizmit dhe që ndryshoi kursin e historisë. Historia e saj deri tani nuk ishte treguar kurrë.

Ben Macintyre

Ben Mancintyre është autor bestseller. Disa nga librat e tij, si Agent Zigzag, Operation Mincemeat dhe "Spiuni dhe tradhtari" - botuar në shqip nga BOTART - janë shitur në miliona kopje. Ai është kolumnist dhe redaktor i asociuar i The Times, dhe ka punuar si korrespondent mediesh në Nju-Jork, Paris dhe në Uashington. Mancintyre është një prezantues i rregullt i serive të BBC-së për librat e tij të suksesshëm.

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

E-mail: info@botart.al / botartinfo@gmail.com

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese