Dëshmitari i fundit i Hitlerit

1300 L

Dëshmi bindëse të një dëshmitari okular, për muajt, ditët dhe orët e fundit të dëshpërimit të thellë të diktatorit.

Kategori:

Përshkrim

Rochus Misch-i përgjonte bisedat, vëzhgonte kush hynte e dilte dhe ishte një vrojtues i mphrehtë i ngjarjeve. Ishte aq pranë tyre, sa ç’mund të jetë “ një mizë në mur”. Kujtimet e tij i japin lexuesit një pasqyrim të rallë dhe të jashtëzakonshëm të brendësisë së vendit të shenjtë të Rajhut të Tretë.”

Roger Murhaus, autori i librit Berlin at War

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

E-mail: info@botart.al / botartinfo@gmail.com

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese