Djali Miliarder

800 L

Njihu me Xho Spadin, 12-vjeçarin më të pasur në botë. Xhoi ka ç’t’i dojë zemra: makinën e vet të garës Formula 1, njëmijë palë atlete, madje edhe një orangutang për shërbëtor!
Po, Xhoi ka gjithçka që do, por ai ka nevojë vetëm për një gjë: një shok…

Kategori: , ,

David Walliams

David Walliams është një aktor dhe shkrimtar shumë i njohur në Britaninë e Madhe. Fama e tij është rritur si shkrimtar për fëmijë që me publikimin e librit “Djali në fustan” i botuar në vitin 2008, dhe që pati vlerësimet maksimale nga kritika. Që pas asaj periudhe është cilësuar si pasuesi më i denjë i Roald Dahl në letërsinë për fëmijë. Sot është ndër shkrimtarët më të pëlqyer në botë nga lexuesit e vegjël

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%