Erdhi koha të rindezim yjet

1200 L

Po sikur lumturia të jetë para syve tanë? Ana, 37 vjeç, ndihet e lodhur nga puna dhe letrat e përmbaruesve. Vajzat i sheh shumë pak, vetëm në mëngjes. Nga guaska, në të cilën është mbyllur, sheh jetën që po ikën. Në moshën 17 – vjeçare, Kloeja heq dorë nga ëndrrat e saj për të ndihmuar të ëmën. Ajo kërkon dashuri te djemtë, por marrëdheniet e saj nuk zgjasin. Ashtu si karroca e Hirushes, ata transformohen, pasi e arrijnë atë që duan.

Lili, 12 vjeç, nuk i ka shumë përzemër njerëzit. Ajo preferon miun, të cilit i ka vendosur emrin e babait të saj, sepse ai ka braktisur familjen.

Ditën kur e kupton se vajzat e saj nuk ndihen mirë, Ana vendos të niset bashkë me to për një udhëtim të gjatë në drejtim të Skandinavisë.

Nëse s’mund të kthehen mbrapsht, mund të zgjedhin një rrugë tjetër.

Ana, Kloe, Lili. Tre femra, tre breza, tre zëra që shkëmbejnë me njëra- tjetrën.

Kategori:

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

E-mail: info@botart.al / botartinfo@gmail.com

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese