Fëmijët më të këqij në Botë

1300 L

Jeni gati të takoheni me fëmijët më të këqij në botë?
Jepini, jepini! Takojini pesë Djemtë Bisha dhe pesë Vajzat e Llahtarshme!
Si Sofia Divanin – një supertifoze televizori e ngulur në divan, aq sa janë bërë njësh!
Apo Dreu Jargashin – një djalë të cilin jargët e fusin në një telash të tmerrshëm gjatë një ekskursioni të shkollës. E të mos harrojmë Berta Qaramanen – një motër e madhe qaramane me zakonin e keq të të gënjyerit.
Ky koleksion historish të këndshme djallëzore vjen nga autori më i shitur David Walliams, i cili është ilustruar mjeshtërisht me ngjyra të lavdishme nga gjeniu Tony Ross.

David Walliams

David Walliams është një aktor dhe shkrimtar shumë i njohur në Britaninë e Madhe. Fama e tij është rritur si shkrimtar për fëmijë që me publikimin e librit “Djali në fustan” i botuar në vitin 2008, dhe që pati vlerësimet maksimale nga kritika. Që pas asaj periudhe është cilësuar si pasuesi më i denjë i Roald Dahl në letërsinë për fëmijë. Sot është ndër shkrimtarët më të pëlqyer në botë nga lexuesit e vegjël

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

E-mail: info@botart.al / botartinfo@gmail.com

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese