Gjyshja Gango

800 L

Njihu me gjyshen e Benit. Ajo i ngjan shumë gjyshes së librit tënd:

* Ka flokë të bardhë

* Ka dhëmbë të rremë

* Mban shami letre të përdorura te mënga

* Dhe… është hajdute ndërkombëtare bizhuterish!”

 

Bashkohu edhe ti në aventurën e Benit, ndërsa ai me gjyshen planifikojnë grabitjen më të madhe në historinë e botës.

E sigurt që do të qeshësh. Mbase edhe qan. Dhe kurrë nuk ke për të pasur

të njëjtin mendim për gjyshet…

David Walliams

David Walliams është një aktor dhe shkrimtar shumë i njohur në Britaninë e Madhe. Fama e tij është rritur si shkrimtar për fëmijë që me publikimin e librit “Djali në fustan” i botuar në vitin 2008, dhe që pati vlerësimet maksimale nga kritika. Që pas asaj periudhe është cilësuar si pasuesi më i denjë i Roald Dahl në letërsinë për fëmijë. Sot është ndër shkrimtarët më të pëlqyer në botë nga lexuesit e vegjël

A wonderful book!

The Guardian

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

E-mail: info@botart.al / botartinfo@gmail.com

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese