Guerilas Made in Albania

1000 L

Kategori:

Përshkrim

Historia e Arafatit, Kabiles, Lules, Amazonas, dhe luftëtarëve nga 11 shtete qe u përgatitën politikisht dhe ushtarakisht nga pedagoget shqiptare.

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese