Guida e Vajzave

1000 L

Ky libër është i mbushur me këshilla praktike dhe shërben si një udhërrëfyes elegant për të gjitha vajzat në rritje. Në të jepen 50 mësime mbi ndryshimet që ndodhin në trupin tuaj

Marawa Ibrahimi

Shtatë herë rekordmene botërore, Marawa Ibraim, kishte thënë dikur se nuk i kishte cilësitë që i duheshin për t´u bërë artiste. Sot ajo mban rekorde botërore për numrin më të madh të rrathëve të rrotulluar nga një individ dhe performuesja më e shpejtë në njëqindmetërsh, në patinazhin me taka të larta. Marawa punon me qindra vajza të reja anembanë botës, nëpërmjet trupës së saj “The majorettes”, fituese e mjaft çmimeve të rëndësishme.

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

E-mail: info@botart.al / botartinfo@gmail.com

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese