Guximtarët

800 L

Gënjeshtrat nuk janë ASNJËHERË një ide e mirë. Një herë u thashë shokëve që isha një byreçkë me salsiçe. Madje edhe u betova. Kur më në fund më besuan, më spërkatën me keçap dhe më kafshuan në këmbë. Ndaloni! – mu desh të bërtisja. Unë nuk jam një byreçkë me salsiçe! Jam njeri! Nga kjo nxora një mësim të mirë dhe mund tju them se që atëherë nuk gënjej më. Kurrë më.

Përshkrim

Më besoni kur ju them se historia që do ju tregoj tani është TËRËSISHT E VËRTETË. Duhet ta lexoni dhe ta kuptoni, pasi është një histori e jashtëzakonshme. E çuditshme, por për të qeshur. Në fakt është shumë për të qeshur.

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

E-mail: info@botart.al / botartinfo@gmail.com

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese