I vetmi libër që duhet të lexosh për financat

1000 L

Thomas Kehl dhe Fluksi i parasë janë një dhuratë e çmuar për të gjithë ata, që duan ta kenë në duart e tyre “shëndetin e financave”.
“Nga unë pesë yje për këtë libër”.

Dr. Gerd Kommer, administrues pasurie dhe autor bestseller

“Ky libër të heq frikën për të investuar. Edhe unë kam mësuar nga Fluksi i Parasë se si mund t’i investoj paratë e mia të sigurta dhe në afat të gjatë.”

Diana zur Löwen, influencuese dhe sipërmarrëse

Kategori:

Përshkrim

Më mirë tani se kurrë!

Të kontrollosh financat e tua dhe të ndërtosh një pasuri, është më e thjeshtë se sa shumica prej nesh mendojnë. Libri për kanalin financiar më të madh në gjuhën gjermane “Fluksi i parasë”, tregon se si bëhet kjo pothuajse në mënyrë automatike. Ish-bankieri për investime, Thomas Kehl dhe gazetarja Mona Linke të udhëheqin në botën e parasë në mënyrë dobiprurëse dhe argëtuese. Ata hedhin dritë mbi premtimet e fushës financiare dhe shpjegojnë, pse bursa dhe ETF-të nuk janë vetëm për ata që fitojnë shumë, dhe të investosh nuk ka qenë kurrë më e thjeshtë se sot.

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

E-mail: info@botart.al / botartinfo@gmail.com

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese