Tom Gejts 2 – Justifikime të Shkëlqyera

1000 L

Nuk do shkoj në shkollë për dy javë të tëra – YEAH! Unë mund të harroj gjithcka për mësimet (dhe gjërat irrituese si Marcus Meldrew) dhe të përqëndrohem në gjëra të mira si për shembull: Shpikja e mënyrave të reja për të mërzitur motrën time Delia

Kategori:

Liz Pichon

Liz Pichon ka qenë e pasionuar pas artit në shkollë, është bërë dizajner dhe drejtuese arti në Jive Records dhe më pas nisi të publikojë libra për fëmijë. Pas botimit të librit Bota brilante e Tom Gates në Britaninë e Madhe fitoi disa çmime prestigjioze në letërsinë për fëmijë duke përfshirë çmimin Roald Dahl, Çmimin e Librit për Fëmijë nga Waterstone dhe çmimin “Blue Peter Book”. Pichon jeton në Brighton në Angli bashkë me familjen e saj

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%