Kekë në hapësirë

1000 L

NJË UDHËTIM FANTASTIK! Bota e quajtur Nova Mundi, ku Astra dhe familja e saj do të jetojnë, ishte shumë më larg nga Toka, saqë do të duheshin plot njëqind e nëntëdhjetë e nëntë vjet për të mbërritur.

Përshkrim

NJËQIND E NËNTËDHJETË E NËNTË VJET??! -bërtiti Astra me zë të lartë kur mamaja e saj ia tregoi në fillim. -Nuk mund të rrimë ulur në një anije kozmike për njëqind e nëntëdhjetë e nëntë vjet me radhë! -Do të jetë shumë e mërzitshme! As nga dritarja nuk do të mund të shohim gjë! Edhe sikur anijet kozmike të kenë dritare që me siguri nuk kanë! Gjithashtu, kur të mbërrijmë atje do të jem e moshuar! Do të jem Ajo numëroi me gishta. -Do të jem dyqind e nëntë vjeç dhe plot me rrudha.

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese