Krisma në parlament

800 L

Një vapor jugosllav mban trupin e Avniut Atë 28 prill, në Tiranë, edhe pse zgjati, ceremonia funebre gjithsesi vijoi e qetë dhe mjaft protokollare. Nga folësit deputeti Bedri Pojani përfaqësoi Kosovën, Ali Këlcyra djalërinë shqiptare dhe Fuat Asllani organizatën “Bashkimi”. Fan Noli heshti përzishëm. Përreth arkivolit qëndronin në shenjë nderimi gjashtë deputetë, gjashtë anëtarë të Bashkimit dhe po kaq oficerë. Binin në sy të shkruara në një banderolë të madhe fjalët “AVNIU DËSHMOR IDEAL I TIJ GJALLË”. Pas fjalimeve trupi i Avni Rustemit, i stolisur me lule dhe i rrethuar nga shumë kurora, u nis drejt rrugës së Durrësit. Ai qe futur në një tabut të posaçëm

Kategori:

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

E-mail: info@botart.al / botartinfo@gmail.com

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese