Kush e Sundon Botën

1000 L

Autori i librit, Noam Chomsky, një prej mendjeve më brilante të kohës, eksploron në mënyrë thelluese pyetjen se kush e sundon botën; si veprojnë për të arritur këtë qëllim dhe ku të çon kjo; si mund të shpresojë “popullsia poshtë në bazë” që të shmangë pushtetin e biznesit dhe doktrinën nacionaliste e të bëhet “e gjallë dhe e aftë për të jetuar”

Noam Chomsky

Noam Chomsky është autor i një numri të madh bestsellerësh politikë, përfshi këtu edhe “Hegjemoni ose mbijetesë” dhe “Shtete të dështuara”. Chomsky, profesor i gjuhësisë dhe filozofisë në universitetin e mirënjohur “The Massachusetts Institute of Technology”, vlerësohet shumë për revolucionarizimin e linguistikës moderne. Ai jeton në Kembrixh, Masashuset.

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

E-mail: info@botart.al / botartinfo@gmail.com

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese