Lumturia

1500 L

Ky libër iu vjen në ndihmë për të luftuar kundër depresionit dhe për t’u orientuar drejt një jete më të gëzueshme. Lumturia është botuar në Angli vetëm pak muaj më parë dhe nga fillimi e deri sot kryeson listën e librave më të shitur. Botimi shqip është me lidhje speciale dhe i ilustruar me ngjyra.

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%