Pse gratë kishin jetë më të mirë seksuale në socializëm

800 L

“I jashtëzakonshëm… Kristen Ghodsee nuk i sheh gjërat me idealizëm… por me gjallëri dhe ngjyresë të madhe kërkon të shpalosë se çfarë kanë arritur për gratë disa vende socialiste… Ajo e bën këtë libër të hareshëm për ta lexuar dhe kjo paraqet qershinë mbi tortë”.
OBSERVER
“I shkëlqyer… tërheqës… një histori e vlefshme sesi ishin dhe si mund të jenë gjërat”.
ROSIE BOYCOTT, FINANCIAL TIMES
“Komike, zemërake, e pakompromis, Ghodsee do të nisë një revolucion”.
DAISY BUCHANAN

Përshkrim

DËMET QË U SJELL GRAVE
KAPITALIZMI I ÇRREGULLT
“Ngadhënjimi i kapitalizmit është fatkeqësi për shumicën e grave. Libri i mprehtë i Kristen Ghodsee-s shpërfaq për mrekulli hallin e tyre”, thotë Yanis Varoufakis, ekonomist dhe politikan i njohur grek, ish-ministër i Financave të Greqisë në vitin 2015.
Kapitalizmi i çrregullt është i dëmshëm për gratë. Socializmi i rregullt çon në pavarësi ekonomike, kushte më të mira pune, baraspeshë më e mirë punë- familje dhe, po, madje edhe te seksi më i mirë. Nëse të pëlqen ideja e rezultateve të tilla, atëherë bashkohu me ne për një eksplorim të mënyrës sesi mund t’i ndryshojmë gjërat.
***

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese