Riko dhe Oskar, Dedektivët e makaronave

800 L

1 pjatë me makarona + 2 Miq = Një aventurë gatimi dhe zgjdhje krimesh! Ndonjëherë Riko sillet paksa çuditshëm – por ai është një gjeni në vërejtjen e detajeve që askush tjetër nuk arrin ti shohë. Si për shembull, një varg makaronash të hedhura në trotuar ,dhëmbët e mëdhenj të një djali në kaskën e tij blu apo sjellja e cuditshme e fqinjëve në pallatin ku ai banon. Oskar është super inteligjent me një IQ shumë të lartë dhe me një merak shumë të madh që çdo gjë që mendon të realizohet. Ai mban një kaskë blu për të ruajtur trurin e tij të çmuar. Oskar mund të ketë shumë informacione nga librat që lexon por ai ka nevojë për ndihmën e Rikos për t’u përballur me frikërat e tij më të madha. Kur fëmijët e tjerë në mënyrë misterioze fillojnë të zhduken, është në dorën e dy miqve për të përdorur të dhënat e tyre, për të ruajtur gjurmët dhe për të zbuluar ngjarjen!

Kategori:

Përshkrim

Plot humor e i ëmbël, libri “Detektivët e makaronave” tregon se si dy fëmijë të kundërt në dukje e pa lidhje me njëri-tjetrin, mund të bashkohen së bashku dhe të funksionojnë më mirë si një skuader.

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

E-mail: info@botart.al / botartinfo@gmail.com

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese