Shënime mbi një planet nervoz

1000 L

Është abetarja që të mëson si të jetosh në kohët moderne. Ky libër do gjej admirues në të gjithë botën.

Matt Haig

Matt Haig është autori numër një bestseller i librave “Reasons to Stay Alive”, “Shënime për një planet nervoz” – botuar në shqip nga BOTART - dhe i shtatë romaneve për të rritur mjaft të vlerësuar, mes tyre: “Ways to Stop Time”, “The Humans” dhe “The Radleys”. Biblioteka e Mesnatës ka qenë përzgjedhja e klubit të librave për emisionin “Midis Kopertinave” në stacionin televiziv BBC 2, dhe fitues i çmimit “Goodreads Choice Awards” si romani thriller më i mirë i vitit 2020. Leximi i librit në audio është bërë nga Carey Mulligan. Haig ka shkruar edhe libra për fëmijë që janë vlerësuar me çmime. Një prej tyre, libri “A boy called Christmas” është realizuar film me metrazh të gjatë, ku kanë luajtur aktorë të mirënjohur. Më shumë se dy milionë libra të shkruar nga Haig janë shitur në Mbretërinë e Bashkuar, si dhe mjaft libra të tij janë përkthyer në mbi dyzet gjuhë të huaja.

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

E-mail: info@botart.al / botartinfo@gmail.com

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese