Shtegu i kripës

1000 L

“Një rrëfenjë mahnitëse për dy njerëz që zvarriten nga thellësitë e dëshpërimit përgjatë njërit nga peizazhet më dramatike në vend duke kërkuar një zgjidhje për problemet e tyre dhe më në fund e gjejnë veten.”

Indipendent

“Një tregim i bukur, plot ndjenjë dje lirikë për të pastrehët, forcën dhe qëndresën njerëzore.”

Guardian

“Libri më frymëzues i këtij viti. Përcjell aftësinë njerëzore për qëndresë dhe fuqinë ripërtëritëse të natyrës.”

The Times

Përshkrim

Vetëm pak ditë pasi Rejnor Uin mësoi se Mothi, burri i saj që prej tridhjetë e dy vjetësh, ishte përfundimisht i sëmurë, ata humbën shtëpinë dhe gjithçka që kishin.

Të mbetur trokë e çikë, nuk e vonuan shumë dhe vendosën menjëherë të përshkonin në këmbë Shtegun Bregdetar Jugperëndimor, një distancë prej 630 miljesh, nga Somerseti në Dorset, nëpërmjet Kornuellit dhe Devonit.

Duke jetuar nën qiell të hapur dhe të lirë, në mëshirë të detit dhe qiellit, ata zbulojnë një mënyrë të re ekzistence.

Po çfarë i pret ata në fund të udhëtimit?

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

E-mail: info@botart.al / botartinfo@gmail.com

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese