Spiuni dhe Tradhtari

1500 L

Historia më e madhe e spiunazhit të Luftës së Ftohtë. Ben Macintyre, në librin e tij “Spiuni dhe tradhtari” tregon një histori tradhtie, jetë të dyfishtë dhe guximi të madh që arriti ta ndryshojë kursin e Luftës së Ftohtë përgjithnjë.

Ben Macintyre

Ben Mancintyre është autor bestseller. Disa nga librat e tij, si Agent Zigzag, Operation Mincemeat dhe "Spiuni dhe tradhtari" - botuar në shqip nga BOTART - janë shitur në miliona kopje. Ai është kolumnist dhe redaktor i asociuar i The Times, dhe ka punuar si korrespondent mediesh në Nju-Jork, Paris dhe në Uashington. Mancintyre është një prezantues i rregullt i serive të BBC-së për librat e tij të suksesshëm.

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

E-mail: info@botart.al / botartinfo@gmail.com

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese