The crazy haacks, dhe kamera e gjërave të pamundura

1200 L

THE CRAZY HAACKS
Një seri plot aventura aq e pëlqyer nga lexuesit e vegjël!

Përshkrim

HEJ, TË ÇMENDUR!

Tashmë e dini se neve, THE CRAZY HAACKS s’na bën dot ballë ASNJERI.

Por… po një kamera me FUQI MAGJIKE?

Këtë nuk e kishim parashikuar! Kjo kamera është e zonja për më të mirën (DHE PËR MË TË KEQEN!).

JENI GATI?

Na presin një mijë aventura marramendëse, ngatërresa nga më të çmendurat dhe SHUMË, SHUMË TË QESHURA!

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

E-mail: info@botart.al / botartinfo@gmail.com

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese