The crazy haacks dhe misteri i unazës

1200 L

Ju ftojmë të bëheni pjesë e aventurave marramendëse të “The Crazy Haacks”, sigurisht që do të qeshni pafund!

Përshkrim

HEJ, TË ÇMENDUR!
Tashmë e dini se ne, THE CRAZY HAACKS, s’na bën dot ballë ASNJERI. Por…po një kamera me FUQI MAGJIKE? Këtë nuk e kishim parashikuar! Kjo kamera është e zonja për më të mirën (DHE PËR MË TË KEQEN!). JENI GATI? Na presin një mijë aventura marramendëse, ngatërresa nga më të çmendurat dhe SHUMË, SHUMË TË QESHURA!
***
HEJ, TË ÇMENDUR!
Fjala NORMALITET nuk gjendet në fjalorin e THE CRAZY HAACKS.
Por, ama, jemi ekspertë në fjalën TELASHE.
Mbi të gjitha po na ra në dorë një unazë e TË ARDHMES…

Na presin një mijë aventura marramendëse, ngatërresa nga më të çmendurat dhe SHUMË, SHUMË TË QESHURA!

Ju ftojmë të bëheni pjesë e aventurave marramendëse të “The Crazy Haacks”, sigurisht që do të qeshni pafund!
Mosha e rekomanduar: 7+
SERI E RE, KËNAQËSI E RE!

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

E-mail: info@botart.al / botartinfo@gmail.com

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese