Turbondjekësi Tejlor

1300 L

Një rrugëtiom plot të papritura!

Libër me një milion kopje të shitura!

Përshkrim

Emi vdes për makina
dhe ëndërron të bëhet shofere.
Epo, një furgon Ford Transit. I cili mund të tingëllojë çuditshëm. Ju duhet të lexoni këtë libër për të kuptuar pse. POR AMY KURRË NUK KA QENË
NË GJENDJE TË BËJË ATË QË
AJO ËNDËRRON MË SHUMË:
TË NGASE MAKINËN.
DERI TANI

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

E-mail: info@botart.al / botartinfo@gmail.com

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese