Ushtria e askujt

1500 L

“Një libër që lexohet me një frymë mbi debatin, sfidat dhe, pse jo, për dobitë që mund të vijnë prej armëve autonome.”
– Techcrunch

Kategori:

Përshkrim

Ushtria e askujt ka gjasa të jetë libri më i rëndësishëm për lexuesit mbi këtë temë për të paktën, edhe dhjetë vitet e ardhshme.”
– Lowfare
“Ky libër interesant sqaron më së miri se çfarë do ta bëjë natyrën e luftës të ndryshojë me themel: mundësinë e një të ardhmeje ku shumica e luftimeve do të bëhen nga armë autonome që mbështeten në Inteligjencën Artificiale… Ky libër i shkëlqyer është interesant si për lexuesit e zakonshëm, ashtu edhe për ata që janë profesionistë në çështje ushtarake.”
– Publishers weekly

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

E-mail: info@botart.al / botartinfo@gmail.com

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese