Vajza Shushkë 2 – Modelja e papërshtatshme

1000 L

“Emri im është Harriet Manners dhe ende vazhdoj të jemë shushkë”. Këtë e dinë shumë mirë ata që kanë lexuar vëllimin e parë, por do ta mësojnë tani edhe lexuesit e rinj që unë jam e tillë….

Kategori: , ,
f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%