Vetëvrasja e Europës

1000 L

Vdekja e çuditshme e Europës është rrëfimi më i shitur në botë mbi një kontinent dhe një kulturë të kapur në aktin e vetëvrasjes, i përditësuar tani me materiale të reja, duke marrë parasysh zhvillimet që nga botimi i tij i parë. Këto përfshijnë ndryshime të shpejta në dinamikën e politikës globale, të udhëheqjes globale dhe të qëndrimeve terroriste në të gjithë Europën. Ky libër është vlerësuar si libri më i mirë politik i vitit. Nuk do të pendoheni asnjëherë se përse e keni lexuar këtë libër.

Dougllas Murray

Dougllas Murray është një autor, gazetar dhe komentator politik britanik. Ai është themelues i Qendrës për Kohezionin Social dhe drejtues i revistës kulturore – politike The Specator. Ai ka lindur më 16 korrik 1979.

Shtëpia Botuese Botart

Adresa: Rruga “Dora D’Istria”, Nd. 5, H. 6, Tiranë

Tel: 0035542222213 Cel: 00355692098808

E-mail: info@botart.al / botartinfo@gmail.com

Facebook: Shtepia Botuese Botart 

Instagram: botart.shtepi.botuese